Szállítási módok

Általános Információk

Egy csomag maximális súlya 25 kg ill. maximum 38x28x20 cm méretű lehet.
Az ennél nagyobb, súlyosabb rendelést 2 vagy több csomagban tudjuk teljesíteni.
Ahány csomag kerül feladásra annyiszor kerül felszámolásra a szállítási költség!

Termék várható elkészítési ideje: 1-5 munkanap

Szállítási idő:

Foxpost autamatából autamatába 1-3 munkanap 

Foxpost autamatóból házhoz 2-3 munkanap

Foxpost házhozszállítás

A házhozszállítás díja Foxpost futárszolgálattal 1790 Ft.

Miután a csomagot a futárszolgálat megkapta, melyről email-ben értesítünk, a csomag 2-3 munkanapon belül kiszállításra kerül!

Házhozszállítás esetén a futártól személyesen a címzett, a címhelyen tartózkodó családtagok, meghatalmazottak vehetik át a küldeményt. A kiszállítást megelőzően sms-ben és email-ben értesítést kap a futárszolgálattól a csomag érkezéséről.

Sikertelen kézbesítés esetén a futárszolgálat e-mail útján küld értesítést a kézbesítés eredménytelenségéről, majd a futár még egy alkalommal megkísérli a csomag kézbesítését. A futár elérhetősége a csomag érkezéséről szóló e-mail értesítésben megtalálható, így szükség esetén a címzett egyeztethet vele a kézbesítés időpontjáról. A futár kétszer kísérli meg a csomag kézbesítését, amennyiben egyik alkalommal sem jár sikerrel, a küldemény visszakerül a feladóhoz.

A futárnál készpénzzel vagy bankkárytával is fizethet.

A Foxpost Általános Szerződési Feltételei alapján, a házhozszállítással kért csomagokra nincs visszaküldési lehetőség, így termékcsere vagy bármilyen más reklamáció esetén a Vevőnek kell gondoskodni a csomag visszajutattásáról.

Foxpost automatából automatába küldés

A csomagküldés díja 990 Ft.

Miután a csomagot átadtuk a futárszolgálatnak, melyről email-ben értesítünk, 1-3 munkanapon belül kiszállításra kerül a csomag a kért automatába!

Ha a csomag megérkezett az átvételi pontra, SMS-ben értesítést kap a csomagküldő szolgálattól. Az üzenetben elküldött egyedi, csak Ön által ismert kóddal nyithatja ki az automata megfelelő ajtaját. A nyitókód ismeretében bárki átveheti a csomagot az automatából.

Miután a csomagot behelyezték az automatába 3 nap áll rendelkezésre az átvételre, amennyiben ez nem történik meg a csomag visszakerül a feladóhoz.

Az automatánál csak bankkártyás fizetésre van lehetőség.

Visszaárú eseten a kapott kóddal visszahelyezhető a csomag az eredetileg választott automatába.