Pólónyomás

Pólónyomás, pólónyomtatás, póló feliratozás

A pólónyomás lehet egyedi megrendelés, ahol saját grafikád vagy akár fényképed nyomjuk rá pólóra, pulóverre, vászonszatyorra vagy bármilyen más textiltermékre. Illetve készülhet cégek, vállalkozások számára céges póló vagy ruházat, ahol a cég logóját vagy nevét nyomjuk rá a kívánt termékre. Ebbe a kategóriába tartozik még a focimez vagy bármilyen más mez feliratozása, logózása is, mikor az egyesület logóját, a csapat nevét vagy akár a játékosok nevét és mezszámát nyomjuk rá a mezekre.

A pólónyomás folyamata szinte ugyanaz! A logóhoz vagy grafikához legtökéletesebb technológia kiválasztása után megkezdjük a grafika előkészítését. Sok esetben nem áll rendelkezésre még cégek vagy egyesületek számára sem a megfelelő formátum, iyenkor a legtöbb esetben tudunk segíteni a csapat vagy cég logójának szerkesztésében! Árajánlat kérése során jelezd, ha ilyen gondod van, de Mi is jelezzük, ha nem megfelelő a kapott grafika!

Pólónyomás akár online pólótervező segítsével!

Irány a rendelés

Miben tudunk segíteni?

Egyedi pólót szeretnél?

Irány a pólótervező!

Tervezd meg online pólótervezőnk segítségével! Tervezz egyedi feliratot, vagy töltsd fel grafikád akár fotóként és Mi elkészítjük neked a pólód!

Pólótervező

Hamarosan…

Céged van? Vállalkozást üzemeltetsz?

Valamilyen csapat tagja vagy?

Céges ruházat, csapatpóló vagy 10 db feletti mennyiség esetén kérj egyedi árajánlatot és Mi kedvezményt biztosítunk!

Árajánlatkérés

TUDTAD?

Több száz termék közül tudjuk megtalálni a Neked megfelelőt beszállítóink által! Legyen az póló, galléros póló, pulóver, kabát vagy bármilyen más termék.

Írd meg nekünk mire lenne szükséged és mi megtaláljuk a számodra legmegfelelőbbet!

Online felület:

www.tshirteurope.com/hu

Miben segíthetünk?

DOLGOZZUNK EGYÜTT!

Írd meg nekünk milyen termékre szeretnél logóztatni, a méreteket és a színt, illetve a grafika helyét (elől, hátul, mellkas, váll) és méretét is konkrét elképzelés esetén.