Céges pólók, munkaruházat, csapatpólók rendelése

Textilterméket sok célból lehet emblémázni, lehet az egy galléros vagy környakas logózott póló akalmazottaknak, akik közvetlenül találkoznak a vevőkkel, vagy lehet az egy hímzett ing cégvezetők és magas pozícióban dolgozók számára, ahol szintén fontos a megjelenés, a cél mindkét esetben a jó benyomás keltése!

E-mailben küldje el nekünk a logót, a kívánt mennyiséget és a póló fazont vagy egyébb más termék igényét!

Minimum rendelés 10 db!
polokiralysag@gmail.com

24 órán belül válaszolunk e-mailben!

Csatolunk egy látványtervet az igényekhez mérten kiválasztot termékkel, illetve konkrét árajánlatot adunk!

A kivánt terméktől és technológiától függően elkészítjük a megrendelést a megbeszélt időpontra!

 

A kész termékeket becsomagoljuk és átadjuk a futárszolgálatnak!

Emblémázási eljárások

Flex fólia

A grafikát egy precíz plottergép vágja ki egy speciális fóliából, majd a felesleges fólia eltávolítása után hőpréssel kerül fel a pólóra a minta. Több fólia felhasználásával akár több színt tartalmzó logó is összerakható! Akár 1-2 darabra is kedvező árral lehet számolni!

Printflex

A grafikát egy nagyformátumú nyomtató nyomtatja ki egy speciális flex fóliára, az erre rákerült grafikát körbevágjuk a gép segítségével és hőpréssel rögzítjük a pólón, így tartós sokszínű nyomatot biztosítva. 

Hímzés

Itt a grafikát először külön hímzés szempontjából megfelelő formátummá alakítjuk át, majd a cérnák kiválasztása után kezdőthet is a gyártás! Mivel itt a grafika előkészülete több munkát és költséget jelent, csak nagyobb darabszám esetén érdemes ebben a technológiában gondolkodni!

Beszállítóink teljes kínálata

A kiválasztott termékekről az árajánlat menüpont alatt tud érdeklőni!