Rólunk

A Pólókirályság textiltermékek logózásával és értékesítésével foglalkozó kisvállalkozás, amely 2018 óta működik rendületlenül. A legfontosabb érték számunkra a minőség és a vevőelégedettség. Legyen szó céges pólóról, egyedi hímzésről vagy egyéb reklámajándékról, a legnagyobb odafigyeléssel kezeljük a megrendeléseket az árajánlatkéréstől egészen a futárszolgálatnak való átadásig.

Elsősorban cégeknek, csapatoknak, szervezeteknek készítünk egyedi nyomással vagy gépi hímzéssel ellátott textiltermékeket, így például foglalkozunk mez feliratozással is. A gyorsaság mellett mind az alapanyag, mind az emblémázás tekintetében a legjobb minőségre törekszünk. Rugalmasan és szakértelemmel kezeljük az egyedi igényeket is, hiszen portfoliónk a webshopunkat jelentősen meghaladó termékkínálattal rendelkezik, így bátran forduljon hozzánk különleges kérések esetén is.

Miben tudunk segíteni?

– céges póló készítése a beszerzéstől a logózásig

– egyéb textil termék beszerzése és egyedi logózása vagy gépi hímzése

– mez feliratozás

– árajánlatkérés esetén ingyenes látványterv készítése

– gyors és minőségi céges póló nyomás már 10 darabtól

Árajánlatot kérek!

Megrendelés menete

Milyen technológiákkal dolgozunk?

Textil termékeinket flex fólia nyomással, printflex nyomással vagy gépi hímzéssel emblémázzuk. Mind a céges póló készítés, mind a gépi hímzés során törekszünk a magas minőségű, tartós logózásra. Az alapanyagok esetén van lehetőség hozott termékek logózására is, ugyanakkor termékbeszerzés esetén csak minőségi textiltermékekkel dolgozunk. A logó színeinek száma, összetettsége befolyásolhatja az alkalmazható technológiát, így a termék árát is, ezért emblémázás során törekszünk a költséghatékony, de minőségi munkára.

Több száz termékkel dolgozunk, mint például póló (környakú, galléros, v-nyakú, hosszú ujjú), pulóver (kapucnis, bebújós), sapka, törölköző, szájmaszk, melyek az alapszíneken kívül különleges színekben is elérhetők. Amennyiben egyedi igénye lenne, kérjük, jelezze e-mailben és megkeressük Önnek a legmegfelelőbb terméket!

Miben segíthetünk?

DOLGOZZUNK EGYÜTT!